Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JMSlide has a deprecated constructor in /home/autoschadepaulho/public_html/modules/mod_jmslideshow/classes/slide.php on line 19
Autoschade Herstel Paul Hol - Autoschade Herstel Paul Hol: de herstelspecialist in regio Uden.

Aanrijding gehad? Steenslag? Of flinke hagelschade? Wat de oorzaak van de schade ook is; u wilt een zorgvuldig en snel herstel. Met goede service en een nette afhandeling. Autoschade Herstel Paul Hol zet net dat stapje meer om u bij autoschade snel en vakkundig weer op weg te helpen. Ook de afhandeling met de verzekeraar regelen wij graag voor u, zodat u nergens omkijken naar hebt.

Jonge en representatieve leenauto’s

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Wij begrijpen dat u uw auto niet lang wilt missen. Daarom krijgt u van ons een jonge en representatieve leenauto mee. Ondertussen zorgen wij in onze modern uitgeruste werkplaats voor een duurzaam herstel van uw schade.

Bovendien kunt u bij Autoschade Herstel Paul Hol altijd rekenen op:
•    Vakkundig autoschadeherstel voor zakelijke en particuliere klanten.
•    Een gespecialiseerd team dat werkt volgens de modernste technieken.
•    Duurzame repetitiemethoden met geavanceerde apparatuur.
•    Schadeherstel met oog voor de omgeving met het label Groen Autoherstel.
•    Uitgebreide kennis van alle merken en typen auto’s.
•    Financiële afhandeling rechtstreeks met de verzekeraar.
•    Vier jaar garantie op alle herstelwerkzaamheden.

Autoschade Herstel Groep: kwaliteit is een keuze

Wij zijn aangesloten bij Autoschade Herstel Groep: een landelijke keten van gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven. Dit betekent dat wij een gecertificeerd FOCWA Eurogarantbedrijf zijn, aangesloten bij de brancheorganisatie FOCWA. Autoschade Herstel Groep verzorgt de volledige schadeafhandeling voor zakelijke en particuliere klanten. En op elke autoschadereparatie ontvangt u een FOCWA Garantie. Zo staat u nooit voor onaangename verrassingen en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.