Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JMSlide has a deprecated constructor in /home/autoschadepaulho/public_html/modules/mod_jmslideshow/classes/slide.php on line 19
Autoschade Herstel Paul Hol - Deukje weghalen, krasje in de deur of uitdeuken na autoschade.

Hoe groot of klein de schade aan uw auto ook is, Autoschade Herstel Paul Hol helpt u snel weer op weg. Daarbij kunt u rekenen op voortreffelijke service. Van het kopje koffie bij ontvangst tot de afhandeling met uw verzekeraar.

Van schade tot herstel in 7 stappen:

1. Schademelding

Meld uw schade 24 uur per dag online of via 0413-321100. Wij noteren uw voertuig- en schadegegevens, maken een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart en vullen het schadeformulier samen met u in. Is de herstelafspraak gemaakt? Dan regelen wij de financiële afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Er staat gratis vervangend vervoer voor u klaar.

2. Rapportage

Wij bepalen de omvang van de schade, maken foto's en sturen deze met het schaderapport naar uw verzekeringsmaatschappij. Op basis hiervan gaan wij voor u aan de slag.

3. Demontage, plaatwerk en voorbewerking

We demonteren en vervangen de beschadigde onderdelen. Op de plaatwerkafdeling wordt de carrosserie uitgedeukt, vervangen of gericht met geavanceerde (punt)lasapparatuur. Uiteraard beschikken wij ook over moderne meet- en richtapparatuur. Tot slot krijgen alle nieuwe en herstelde delen een roestwerende grondlaag en treffen we alle voorbereidingen voor het spuiten.

4. Spuiterij

Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke high-solid- en watergedragen lakken. Onze computergestuurde kleurenmenger kiest uit meer dan 10.000 recepten de juiste kleur. Na een laatste kleurcontrole wordt uw auto, samen met de losse carrosseriedelen, gespoten in onze stofvrije spuitcabine. Door de ideale temperatuur in deze ruimte droogt de lak perfect op.

5. Vakkundige montage

Onze specialisten monteren alle onderdelen volgens de fabrieksspecificaties. Hiervoor werken wij samen met merkdealers, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste reparatietechnieken van alle automerken. We gebruiken dan ook alleen originele onderdelen.

6. Uitgebreide kwaliteitscontrole

Na de montage ondergaat uw auto een uitgebreide kwaliteitscontrole. Als dit nodig is vullen wij de airco en zorgen we voor een goede uitlijning van de wielophanging. Met onze moderne diagnoseapparatuur sporen we technische storingen op, die we vervolgens doelgericht verhelpen. U krijgt van ons vier jaar garantie op de reparatie, of wij nemen de fabrieksgarantie over.

7. Finishing touch

Wij wassen uw auto en maken het interieur schoon. U komt uw auto vervolgens ophalen wanneer het u uitkomt. Uw auto ziet eruit als nieuw, is vakkundig en duurzaam gerepareerd en u kunt weer veilig op weg.

 

 

Kleine schades herstellen wij vaak met de reparatiemethode Easy2Fix. Dit noemen we alternatief schadeherstel. Het voordeel voor u: extra snel én extra betaalbaar.

lees meer...