Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JMSlide has a deprecated constructor in /home/autoschadepaulho/public_html/modules/mod_jmslideshow/classes/slide.php on line 19
Autoschade Herstel Paul Hol - Nieuws

Uden – Autoschade Herstel Paul Hol is in maart 2020 gestart met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende schadeherstel bedrijf in Uden.

Het is de grootste revolutie in de autoschade herstel branche sinds de watergedragen lakken: spuiten met verwarmde stikstof. Autoschade Herstel Paul Hol uit Uden voorziet auto's voortaan op deze nieuwe en innovatieve manier van een nieuwe laklaag. Met voordelen voor het milieu én voor de klant.

Autoschade Herstel lanceert een nieuw concept, Fleetservice Nederland! Dit concept richt zich op de leaserijder, zowel zakelijk als private lease. Fleetservice Nederland ontzorgt en zorgt voor een kostenbesparing tot wel 35%. Bekijk onze nieuwe website: fleetservicenederland.nl

Autoschade Herstel Groep (AHG) is van start gegaan met de “Kleine krasjes weg weken”. Tijdens deze landelijke campagne kunnen autobestuurders voor een vaste prijs kleine autoschades repareren bij een Easy2Fix vestiging. Naast het repareren van kleine schades organiseren de vestigingen op locatie een “Lach je een deukdag”. Tijdens deze dagen kunnen autobestuurders gratis een deukje laten repareren.

Heeft u schade aan uw caravan of camper? Bij Autoschade Herstel Paul Hol kunt u terecht voor vakkundig herstel.

Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig en onbezorgd op pad kunt met uw caravan of camper.

Autoschade Herstel Paul Hol uit Uden is sinds begin dit jaar officieel gecertificeerd voor duurzaam repareren.

Een belangrijke taak binnen duurzaam repareren, is verantwoord omgaan met de materialen die gebruikt worden tijdens het schadeherstel.

Autoschade Herstel Paul Hol uit Uden mag zich vanaf deze week officieel Auto Schade Technicus (AST) noemen. Hol is de eerste hersteller in Uden en omstreken die het AST-diploma  in ontvangst heeft mogen nemen.

Een belangrijke taak van de AST-medewerker is het oplossen van elektronische problemen aan voertuigen tijdens het schadeherstel.

Bij het herstel houden wij rekening met het milieu en werken wij conform het label Groen Autoherstel. Milieuvriendelijk, duurzaam, innovatief en betaalbaar!

Autoschade Herstel Groep start met een kwaliteitsgarantie van 7 jaar op autoschadeherstel. Hiermee wil deze schadeherstelketen haar focus op kwaliteit onderstrepen. De extra lange garantietermijn zal naar verwachting vanaf 15 mei onderdeel van de voorwaarden zijn.

Laat uw schade repareren bij Autoschade Herstel Paul Hol! Dan kunt u altijd rekenen op vervangend vervoer. Jonge en betrouwbare personen- en bedrijfswagens staan voor u klaar.