Autoschade Herstel Paul Hol BV is een ervaren, dynamisch schade herstelbedrijf. We repareren alle typen en merken auto’s en we zijn een Focwa totaal herstel gecertificeerd bedrijf. Onze klanten bestaan uit particulieren, zakelijke markt, fleetowners en verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het herstel van schades aan auto’s met een korte doorlooptijd. Ons bedrijf onderscheid zich door klantgerichtheid in alle facetten met als einddoel kwaliteit te leveren. Onze bedrijfscultuur is open, informeel en duidelijk, met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Denk jij een goede versterking te zijn voor ons professionele team? Dan horen wij graag van je!


Wat je doet

Je draagt zorg voor het plaatwerk en de- en montage in de werkplaats. Het uitlezen van storingen en het Kalibreren van ruiten is daar ook een onderdeel van. Je bent de aansturing van het team en draagt zorg voor de planning. Kortom, jij bent de schakel tussen de front office en het team. Het maken van schadecalculaties behoort ook tot een van je taken/ werkzaamheden. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en werkt samen met je collega’s toe naar een perfect resultaat. Collegialiteit en een goede sfeer vinden wij belangrijk.

 

Wat wij je bieden

Een fulltimebaan vol afwisseling, binnen een kwaliteitsbewuste organisatie. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bij Autoschade Herstel Paul Hol werken we met de nieuwste technieken, dus er is volop ruimte om je te blijven ontwikkelen. Daarnaast kom je te werken in een modern uitgeruste werkplaats met veel daglicht en vloerverwarming. We hebben alle gereedschappen en apparatuur in huis. Kortom een afwisselende baan binnen een modern en dynamisch bedrijf.


Wat wij van je vragen

• Aantoonbare werkervaring binnen de branche in een soortgelijke functie;
• Bij voorkeur een diploma eerste schadehersteller. Maar ervaring vinden wij belangrijker dan diploma’s.;
• Certificaat Audatex; deze regel mag verwijderd worden
• Kennis van motorvoertuigen en veiligheid in het werk;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Representatieve en klantgerichte houding;
• Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid.

Heb je interesse?

Je hoeft niet af te studeren op je sollicitatiebrief. Mail of bel naar Ilona. Een goed gesprek, daar begint elke lange relatie mee.

Autoschade Herstel Paul Hol BV
Mandenmakerstraat 2
5405 BJ Uden

0413-321100
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.