Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JMSlide has a deprecated constructor in /home/autoschadepaulho/public_html/modules/mod_jmslideshow/classes/slide.php on line 19
Autoschade Herstel Paul Hol - Autoschade Herstel Paul Hol start in Uden met professionele autoverhuur

Uden – Autoschade Herstel Paul Hol is in maart 2020 gestart met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende schadeherstel bedrijf in Uden.


 


Paul Hol van Autoschade Herstel Paul Hol heeft het besluit genomen auto’s te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”


Autoverhuur is naast het herstellen van autoschade een mooie aanvulling binnen ons bedrijf. Omdat we steeds meer de vraag kregen naar auto’s of (verhuis)bussen voor de verhuur of shortlease hebben we er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking met Autohopper aan te gaan. Auto’s verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons bij de Autohopper formule aan. Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 100 vestigingen in Nederland. Vanaf nu kunnen we nieuwe auto’s en (verhuis)bussen (ook bakwagens met laadlift) verhuren die altijd nieuw en voorzien van airco en audio-installatie, en je huurt al een personenauto vanaf slechts € 25,- per dag! Sander Wilschut van Autohopper legt uit: Autoschade Herstel Paul Hol verhoogt haar servicegraad en de consument kan om de hoek tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto of bus huren.


No-nonsense
Autohopper is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een brede mobiliteitspartner in onze regio.


Reserveren
Neem voor reserveren contact op met Autohopper Uden (Mandenmakerstraat 2, Uden)
Tel: 0413-310982 of ga rechtstreeks naar de website: www.autohopper.nl.