Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JMSlide has a deprecated constructor in /home/autoschadepaulho/public_html/modules/mod_jmslideshow/classes/slide.php on line 19
Autoschade Herstel Paul Hol - Autoschade Herstel Paul Hol - Spuiten met verwarmde stikstof

Het is de grootste revolutie in de autoschade herstel branche sinds de watergedragen lakken: spuiten met verwarmde stikstof. Autoschade Herstel Paul Hol uit Uden voorziet auto's voortaan op deze nieuwe en innovatieve manier van een nieuwe laklaag. Met voordelen voor het milieu én voor de klant.

Het team van Autoschade Herstel Paul Hol zoekt altijd naar innovatieve en duurzame reparatiemethodes. "We willen voorlopen op de eisen van de tijd en van de markt. Dat doen we door te investeren in nieuwe technieken en in opleiding, apparatuur en gereedschappen", vertelt eigenaar Paul Hol.De juiste temperatuur
Het voordeel van spuiten met verwarmde stikstof is dat de lak op de juiste temperatuur is. Hol: "Dit levert niet alleen een mooier resultaat op, maar is ook beter voor het milieu. We hebben minder afval en zowel het lak- als het energieverbruik ligt veel lager dan bij de traditionele manier van spuiten met lucht. En omdat de lak relatief snel droogt, kunnen wij eerder door en heeft de klant zijn auto sneller terug."

Complete service en afhandeling
Zowel ondernemers als particulieren kunnen met schade aan de auto terecht bij het schadebedrijf aan de Mandenmakerstraat. Of het nu gaat om een klein krasje, steenslag, ruitschade of een flinke deuk: iedereen is verzekerd van een duurzame reparatie. Bovendien worden alle zorgen rondom schade uit handen genomen. Topkwaliteit, betaalbaar schadeherstel en een uitgebreide service: daar draait het om bij Autoschade Herstel Paul Hol. Van een kopje koffie om bij te komen van de eerste schrik, tot en met duurzaam schadeherstel en de financiële afhandeling met de verzekeraar. Het bedrijf werkt samen met alle verzekeraars.

Erkend Duurzaam Repareren
De kwaliteit van de diensten van Autoschade Herstel Paul Hol is aantoonbaar. Het bedrijf is recent opnieuw gecertificeerd voor de hoogste norm van branchevereniging FOCWA, die aangeeft dat het bedrijf alle soorten schades mag herstellen en daar de kennis en uitrusting voor in huis heeft. De invoering van het nieuwe spuitsysteem past bovendien bij de Erkend Duurzaam Repareren- certificering van het bedrijf.